All I do, I do 4 you

  2011-12-29 / 00:59:34 / allmänt / 1 KOMMENTARER
image description
tjenare brudar och pojkar!
just nu sitter jag och massraderar en mängd av e-mail's på min mail. Haha, har så otroligt många. Alla är från facebook, såna där mail som man får när det kommer en ny händelse på facebook. Snacka om många mail!!
Strunt samma. Nu är det iallafall bestämt. Imorgon tar jag bussen runt 11 på morgonen och sticker till pappsen och co. Kommer bli så härligt och jag har längtat något enormt efter Emilia och alla andra syskonen. Där blir det också att fira nyår, ha det mysigt och bara ha det allmänt kul som alltid! Det tar runt fem timmar och åka dit. Så är framme vid 4 tiden och sen väntar jag på pappi och som hämtar mig och sen hem (till pappa asså). Kommer bli ett underbart slut på året!! Många kort blir det antagligen för kameran åker ju stenklart med. Sen har jag tänkt lite också. Funderade på att idag lägga ut bilder från hela mitt år? Typ visa lite vad som hänt för mig 2011. Vill gärna göra det innan nyår för kan inte göra det hos pappa för nu sitter jag vid mammi's data och det är hon som har alla dom bilderna. Fast vill ju ha med bilderna från nyår.. SÅ, Nu har jag bestämt mig. Bilderna kommer efter jullovet då. Blir nog bäst så. Eller vad tror ni?
Ja. Har packat typ hela min garderob, lagt ner min dator, packat laddare till mobilen, datan och allt det. Ska upp vid halv åtta och göra lite mackor/fika till bussen. Mamma börjar vid åtta så måste hinna säga hejdå till henne innan jag åker bort i någon vecka liksom! Hoppas ni får ett super gott nytt år ändå! Ni får ett finare ''happy new year'' när det är dags. Men ville bara ge er ett lite smakprov nu, haha. Men ska prata lite med min storebror och sånt nu och sen sängdags! Taggad inför imorgon ska ni veta. Ha det himla bra och hoppas ni haft ett superlov än så länge. Och ifall ni undrar var jag tar vägen under den här veckan så är det för att jag kanske inte har tillgång till dator, men ska försöka så gott jag kan. Annars vet ni vart jag är!
'ciao

hopelessly devoted to you.

  2011-12-28 / 00:43:33 / In my head / 0 KOMMENTARER
Ifall ni har haft eller har det bara skitjobbigt. Allt känns bara piss. Jag hatar mig själv när jag mår piss. Som nu. Jag plågar mig själv bara mer.. I det här fallet är det med en speciell person. Jag går in på han's profil varje dag. Kollar vad som hänt. Och jag vet att jag börjar gråta och mår dåligt igen av det. Men jag gör det ändå. Jag gråter hela tiden när jag börjar skriva hans namn i sökmotorn. Sen sätter jag på ledsen musik och gråter till det. Har ni någon gång kännt så? Att ni plågar er själva? Ni vet att det ni gör, får era ögon att rinna men ändå gör det? Jag är expert på det. Speciellt när jag är kär.
jag är sårad av den jag älskar. det är det svåraste som finns. man känner bara att man vill ge personen en chans till även vad som hänt. Man är bara för kär för att berätta för sig själv att den personen är en dålig människa som bara sårar en. Man vill bara springa till han/hon's armar och aldrig gå därifrån. Man vill uppleva alla bra stunder, om , om och om igen. Skippa dom dåliga. Man vill leva i en sagovärld där inget dåligt händer. Jag vill bara vara i hans famn nu, aldrig släppa taget. Hålla i hans underbara händer och kyssa hans mjuka läppar. Ligga jämte han i sängen. Se han skratta och kalla mitt namn samtidigt han gör en slängkyss. Låta han hålla om mig. När vi står upp, står han framför mig och tar sina händer runt min midja. Kysser mina läppar.
Jag hatar att vara olyckligt kär. Man vill inte tro på allt alla säger om han till en. Man vill inte tro orden ''du vet att han bara sårar dig och du är värd bättre! Det finns bättre killar därute!'' Nej, jag vet inte det. Jag vet faktist inte det. jag vill inte veta det. Jag vill inte ha någon annan. Jag vill bara ha han, ingen annan. Vill bara lägga mig ner, dra över täcket och gråta ut allt jag har. Göra något som får mig att slippa den här smärtan. jag är olyckligt kär. olyckligt förälskad.

I borrow the monday

  2011-12-26 / 14:33:25 / allmänt / 0 KOMMENTARER
Shit vad den här helgen har varit lite smått stressig. Igår satt jag och vålglodde på Glee, från halv tio på kvällen tills halv sex på morgonen.. Hehe, enda grejen som får mig vara upp så länge. När jag skulle sova hade jag för jävligt ont i min rygg. Det kändes som någon högg mig med en kniv flera gånger om!!
Sen idag har jag spenderat hela min dag i sängen och en papperskorg nära mig. Haft den dära känslan att man ska spy. Det gillar vi inte!!
Har inte ens kunnat gå ut till köket innan jag fick akutspringa till toaletten och ''spottspydde''. Stackars rebecka som var i telefonen.. Men jag spydde inte, såååååå nu ska jag ta bussen till rebecka och sova hos henne inatt. EFTERSOM HENNES LILLEBROR KOM IDAG OCH JAG KOMMER FÅR TRÄFFA HAN IMORGON KANSKE, WOHU!!!!!!
Som ni ser, är jag lika superduper glad som dom! Grattis till familjen Sjöberg, tjuho.
Nu sticker jag till toaletten och ska bortsa tänderna. Sen till bussen och till Rebecka. Bloggar mer ikväll. Hoppas ni haft en bra julhelg.
Förresten, jag köper tygerna till klänningen imorgon och börjar på den imorgon. Affärerna är stängda idag eftersom som det är röd dag. Bajsskit

vi skippade julmaten hos mormor

  2011-12-25 / 23:52:14 / allmänt / 0 KOMMENTARER
Som sagt, ja. Idag har vi varit hos mormor, Uffe(hennes man) och deras hund Charlie som är min lilla bebis!
Vi skippade julmaten , som tur är eftersom jag blivit lite trött på den, haha.. och vi åt vanlig mat istället. Haha, var fortfarande lika gott. Beundrar mormors mat!!
Sen fick vi varsin julklapp, jag och min storebror. Jag fick det som är på dom två sista bilderna som jag sedan ska sätta upp på mitt rum. Kommer säkert bli super fint får jag hoppas! En tjock vit ram och några spikar så får jag lite uppmuntrande text på väggen varje dag. Och eftersom den texten är enormt insiperarnde så är jag tvungen att skriva den här.
''Jag kan, jag duger, jag är glad att jag är jag. Jag är värdefull. Jag är värd kärlek,lycka och vänner. Jag lyssnar innåt. Jag känner tillit. Jag hjärtat. Jag sprider mina tankar och känslor som ringar på vattet - jag väljer kärlek. Jag tar tillvara på här och nu. Jag är trygg. Jag vill leva som jag lär. Jag lever mina drömmar. Jag vågar hoppas. Jag älskar.''
Jag tycker att den texten är bra att få en person att få självförtroende. Jag kommer titta på den bilden varje gång jag vaknar. Varje gång jag går in i mitt rum. Jag tycker alla att ni ska köpa någon av sån här sorts tavla. Den insperierar otroligt mycket.

SYMASKIN

  2011-12-24 / 20:43:22 / inredning / 0 KOMMENTARER
Idag fick jag min efterlängtade symaskin och är redan redo för att sy min egna klänning till nyår!
Fick också ett jättefint enkelt men fint halsband och ett presentkort på en tygaffär. Så i veckan ska jag dit och köpa massa tyg. Har tänkt att göra en enkel klänning i guldfärgat tyg. Sen ska jag göra en enkel typ av ''envelope'' i silverfärgat skinntyg.(ifall jag hittar) och sen dekorera med en knapp på framsidan. Och på baksidan på klänningen ska jag ha en dragkedja i silver, baksidan av väskan ska det vara två dragkedjor (antagligen) i guldfärg. Så klänningen blir i guldfärg med silverkedjor och väskan tvärtom. Kommer bli kanonsnyggt till nyår!!
Plus att jag längtar något enormt tills att bara åka till den affären. Mamma säger att dom tydligen har typ allting i där inne. TVÅ VÅNINGAR, HALLELUJA!
Vet inte vad butiken heter, men den låg i Knalleland vid typ din sko tror jag..? Över din sko isf var det nog.. Ni får väl kolla ifall ni hittar något. Mamma ska visa den i veckan för mig iallafall. Nu ska jag gå ut och mysa med familjen sista timmarna på julafton. Vi hörs kanske imorgon. Jag ska till mormor och äta lite julmat och sådant imorgon runt tre tiden. Kanske hinner lägga in ett inlägg innan det!
Just det, bilderna från julfesten hos min farbror lägger jag in i ett enskilt inlägg alldedes strax.

JULAFTON!!!

  2011-12-24 / 11:44:29 / allmänt / 0 KOMMENTARER
Tänkte bara hälsa alla en god jul en snabbis, har bråttom bort till min farbror. Får öppna mina julklappar där. här luktar det julmat med julmusik från en julfilm
juligt! bilder från dagen/kvällen kommer ikväll eller imorgon
HA EN BRA JULAFTON MED MASSA SPÄNNANDE JULKLAPPAR!!

dagen före doppare dagen

  2011-12-23 / 20:13:12 / humor och random stuff / 0 KOMMENTARER
Nu har vi fullt igång här hemma med att laga mat till imorgon, vi slår in en mängd julklappar, provar kläder till imorgon osv. Jag hittade dessutom en dunder fin klänning tills imorgon och ett par mörkmörk rödvina strumpbyxor. (dom ser finare ut än vad som låter) och jag lägger nog ut lite bilder imorgon.
jag längtar så mycket!!!!! undra vad jag får....?
har egentligen inte önskat mig så mycket. Skrev upp två kameror och ett par Diesel Boots. Hoppas jag får något av dom!!!
är så spänd, haha. Så imorgon ska jag sova till elva. så jag slipper det dära långa väntan på att man ska åka till min farbror och fira julen. är sugen mest på julklapparna, mohahahaha.
nu får ni återgå till erat stök och bök tills imorgon och hoppas ni får en superduper god jul!
massa pussar och kramar på er, så kanske vi ses imellan dagarna.
KOMMER SAKNA ER!

having fun at fanny's place

  2011-12-22 / 21:26:03 / allmänt / 0 KOMMENTARER
vad elak jag känner mig mot den här tigern nu... :(

Iallafall... Nu har jag bättrat mig lite sen igår och nu sitter jag med Rebecka och Fanny hemma hos Fanny!
Vi kom nästan precis hit. Idag har jag hunnit köpa massa nya grejer, varit hos mig med Becka, handlat julklapp åt min faster, varit på Ica och hämtat becka's sovgrejser.
Och nu är vi här, för det är här vi ska spendera natten inatt, jihu!
Imorgon blir det mera julklappshandling. Kör på sista minuten tinget yeah. Vi ska kolla lite film och bara mysa. Såååååå, inte så mycket mer uppdatering för mig idag. Imorgon lägger jag ut bilder på vad som hamnade i mitt rum idag. Ha en skönkväll. Och hoppas ni haft en bra första dag på jullovet!
xoxo

Vill bara lägga av, vill inte fortsätta försöka

  2011-12-21 / 20:54:16 / In my head / 1 KOMMENTARER
Tänk er att det ni älskar att göra mest av allt. Någon som ni kämpar för. Kan dö för. ( t ex, ridning , fotboll osv.) Tänk er att någon vill ha någon uppvisning med det eller något liknande. Ni ska komma dit för att visa vad ni går för. Och ni vet att ni kan det, ni är säkra. Lite smått nervösa, men ändå säkra. Ni vill det här mer än allt. Och helt plötsligt får ni från ''läraren'' .
''Du, Kanske bättre att vi gör det en annan gång?'' ''du gör det inte så bra'' blabla. JAG BLIR SÅ BESVIKEN!
Min lärare var riktigt orättvis idag. Jag ska egentligen sjunga på avslutningen imorgon. Han har bara gett mig en tid innan idag, och det var i Måndags. Då tyckte han att allt funkade bra osv. Idag när vi tränande, körde jag lika hårt som i Måndags. Jag kör mitt race helt enkelt. Sen börjar han babbla om att han också kan sjunga falskt ibland. Hur elakt var det inte att säga så? Sen börja han snacka massa shit om att jag inte var på samma ton art som orignalet, men hallå? jag har en annan röst. JAG ÄR INTE HENNES KOPIA!!
Sen frågade jag ''så du tycker inte jag ska vara med imorgon eller vadå?'' för han hade babblat att han inte visste om jag skulle vara med, så svarade han bara ''nej, jag tycker inte det.''
Senare på dagen pratade jag med han igen. Då kommer han med kommentaren ''Det är inte att du inte sjunger som henne, utan att 50 % av det du sjunger, sjunger du falskt'' HAN SJUNGER FAN INTE BÄTTRE?! Han kan inte säga att en elev sjunger falskt och inte får vara med. Jag blir bara så trött..
Hr hänt mer saker, men pallar inte berätta. blogg.se är jobbig just nu, för utmanande för mig. jag ska gå och sova

VIT KRAGE OCH USA:IG FLAGGA

  2011-12-20 / 15:41:35 / dagens felicia / 0 KOMMENTARER
körde det här med ett par enkla blåa stuprörsjeans. Nu ska jag dra in i duschen och fixa iordning mig, sen blir det antagligen någon julshow i Fristad där Ugge spelar. blir intressant

tankar runt allting

  2011-12-19 / 22:08:09 / min familj / 0 KOMMENTARER
Det känns så himla skönt att se min låtsas pappa och min storebror kramas och fråga hur dom mår när dom har stora leendén över hela deras ansikten. För er kanske ni ser det varje dag. Men vi har haft mycket bråk och problem i våran familj ett tag när min storebror både hemma. Bråk hit och dit. Inte bara för att han bodde hemma, men när han bodde hemma. Det var sjukt jobbigt. Jag kom ihåg många kvällar då jag hörde dom ropa och skrika på övervåningen då jag låg själv nere i min säng mitt i natten och tårar rann ner för kinden ständigt. Bara för det var dom som bråkade, så kände jag mig delaktig på något sätt.. Men det var bråk i somras också, jag satt ute på balkongen och stängade ut mig från allting. Men nu varje gång när Chrille kommer hem igen så känns allt så fantastikt bra. Eftersom vi inte träffas alla ihop så sällan nu, så är man mer glad över att se varandra än att lägga ner tid på att bråka. Ville bara få ut mig lyckan jag har inombords nu!! Allt rullar på så flytigt och allt känns så himla underbart. Härligt känsla, inte sant?
Tillåmed skolan går bra! (För mig - förvånande)
Nu ska jag lägga mig och kolla lite på tv:N i mitt mysiga rum. Vi hörs imorgon, pussar.

testbloglovin

  2011-12-19 / 21:47:35 / humor och random stuff / 0 KOMMENTARER
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3272231/feliciaanneebloggse?claim=gr9v7dvsk6k">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Juligt rum

  2011-12-19 / 20:35:04 / inredning / 0 KOMMENTARER
Hej! I frågestunden igår så lovade jag er att lägga ut bilder på mitt rum och min garderob och idag så tog jag några minuter och snappade ett par kort som jag tänkte visa er nu. Hoppas ni blir nöja med dom! Vill ni ha bättre bilder på något speciellt så säg bara till så fixar jag det. Puss!









jag har pyntat lite juligt nu. Det tyckte jag var dags. Plus att jag har fått min gran i mitt rum iallafall. Pyntad och klar! Har ni börjat pyntat ännu i era hem?

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN.

  2011-12-18 / 21:01:33 / frågestunder / 0 KOMMENTARER
Jag tar dom frågorna jag fått än så länge just nu, för jag har ingenting och göra och det är ändå en del frågor! Kommer det mer imorgon så lägger jag upp dom när jag fått dom. Och tog bort några frågor för många hade tagit ungefär samma frågor som t ex ''bästavänner'' osv. Så bli inte ledsna om ni tror någon fattades. Har svarat på alla andra annars. TACK FÖR FRÅGORNA. PUSS!!

hur många läsare har du ungefär på din blogg? :)
går du i nån sport eller nått annat på frititen?
vilka är dina favoritaffärer?
vad är det pinsamaste du nånsin gjort?
kan du kanske lägga ut en bild på ditt rum/garderob?
vilka är dina 3 närmaste vänner?
favoritmat?
vad är din högsta önskan?
vad är din högsta statisik?
har du rökt/snusat någon gång?
är du oskuld?
du är fin!
dina bästa vänner ?
har du något djur ?
har du skilda föräldrar?
vad är din dröm?
vad önskar du dig i julklapp?
nämn 6 vänner du är med ofta!
När sket du senast?
vem är din bästavän ?
om du får önska dig en sak , vad skulle det vara ?
har du nått djur ?
vad är din favortimat?
favortiaffär?
vad önskar du dig i julklapp ?
vem är den snyggaste kändisen ?
går du i någon sport ? om du gör det , vilken ?
konfenmerar du dig ? isf vart ?
vilket är det tråkigaste ämnet i skolan ?
vilket är det roligaste ämnet i skolan?
villken är den bästa filmen du har sett ?
hur många läsare har du ungefär på din blogg? Eftersom jag för inte så länge sen skapade den här. Så det mesta jag har haft är 27 läsare/ dag. Hoppas verkligen på mer!
går du i nån sport eller nått annat på frititen? Jag har precis haft min sista avslutning i Sång''kör''. En grupp som sjunger ihop. Olika låtar, inte kyrkmusik! Sen har jag gått i fotboll och dans några år sedan. Men efter jul börjar jag nog att rida.
vilka är dina favoritaffärer? Jag handlar mycket på Gina Tricot och H&M, eftersom det är dom som är dom enda roliga affärerna i Borås med rimliga pris. Men annars Zara, Rutmedflera och Tessie. Ungefär alla affärer i Göteborg och Stockholm!
vad är det pinsamaste du nånsin gjort? Okej, jag ska erkänna... När jag var LITEN så hade jag ätit kålsoppa innan min cheerleading träning. Sen när vi skulle strecha så råkade jag släppa världens brakare och alla kollade på mig. Pinsamtystnad, liksom... Sen dess har jag aldrig ätit kålsoppa!!
kan du kanske lägga ut en bild på ditt rum/garderob? Det kan jag göra. Jag har precis gjort iordning det och det är inte riktigt klart. Men lovar att göra det när allt är klart.
vilka är dina 3 närmaste vänner? Jag har ganska många nära vänner. Så det blir ganska svårt att välja just tre. Men dom jag har känner bäst och längst är nog Sasha och Rebecka. Har många fler men det är dom jag umgås mest med och känner bäst.
favoritmat? LASAGNE!!
vad är din högsta önskan? Min högsta önskan är nog att få bli någonting inom musiken. Mitt liv hade varit på 0 utan musiken.
vad är din högsta statisik? Som sagt, på den här bloggen. Ungefär 27/dag. Men på en av mina förra tror jag det var ungefär 80-100/dag.
har du rökt/snusat någon gång? Faktiskt inte. Har haft folk som velat att jag skulle provat, men har inte.
är du oskuld? Ja.
du är fin! Tack så mycket!
dina bästa vänner ? Har väldigt många nära vänner som jag kan prata ofta med och älskar väldigt mycket! Men mina bästaste vänner är nog Hanna, Ellen, Sasha, Nopadol, Rebecka. Det är dom jag vet som jag umgåtts mest med och känner allra bäst.
har du något djur ? Ja, jag har två katter sen några år tillbaka.
har du skilda föräldrar? Ja. Båda mina föräldrar är gifta med andra. Så kan säga att jag har en ganska stor familj, haha!
vad är din dröm? Dröm och dröm.. Tänker egentligen inte så jätte långt. Men vill bara få ett bra liv, men många överraskingar och inte många problem.
vad önskar du dig i julklapp? Ny kamera, Diesel Boots och en massa av smycken!!
nämn 6 vänner du är med ofta! I skolan är det Rebecka, Louise, Sarah, Hanna, Ellen och ja ganska många. Men på fritiden är det väl Sasha, Rebecka, Nopadol, Anel. Ungefär dom jag är mest med.
När sket du senast? Hahaha, bästa frågan eller något? Ingen aning. Haha, när jag hade ont i magen antar jag?;)
vem är din bästavän? Som sagt, har många.
om du får önska dig en sak , vad skulle det vara? Vet inte. Nu, kanske en ny kamera och en ny mobil. Något stort vet jag inte.
vem är den snyggaste kändisen? Justin Bieber!!! Johnny Depp är också rätt snygg...
konfenmerar du dig? isf vart? Ja, det gör jag. I Byttorpskyrkan och det är svinkul!
vilket är det tråkigaste ämnet i skolan? MATTE!!!!
vilket är det roligaste ämnet i skolan? No, tror jag. Haha!
gillar du någon just nu? Nej, faktist inte.
har du varit otrogen? Aldrig! Men har dock haft pojkvänner som varit det. Om man ens kan kalla det pojkvänner dock..
favoritpogram? Greys Anatomy!! Och älskar Glee med.
hur många förhållanden har du haft som varit ''seriösa''? Alla har ju haft förhållanden som inte direkt varit seriösa. Men kanske 3 eller 4.
hur kan du vara så sjukt fin? Naw, tack! För min mamma är det antar jag? ;)
nämn två söta killar? justin bieber och justin bieber

FRÅGESTUND

  2011-12-18 / 15:22:53 / frågestunder / 5 KOMMENTARER

Jag tänkte starta en frågestund och där får ni fråga vad ni vill från himmel till jord. Vad jag gillar för mat, för sporter, vad det pinsamaste jag har gjort osv. Precis vad som helst! Vi kör det här tills imorgon kväll eller Tisdag eftermiddag. Fråga massa frågor nu, jag älskar att svara på frågor om mig själv så fråga massa!!


DANSA RUNT JULGRANEN!

  2011-12-18 / 15:17:41 / inredning / 0 KOMMENTARER


Nu gör jag första inlägget i den här kategorien med att inviga Rebeckas söta pyntade julgran i hennes rum här på bloggen! Det var den första saken jag såg lysa upp i hennes rum när jag kom in. Så himlas gulligt!
Snart ska vi köpa hem årets första julgran också. Tycker det är dags nu.
Sedan så tänkte jag starta en frågestund eller någon slags punktlista där jag skriver lite ''sanningar'' om mig själv. Får fundera. Vi hörs snart!

Nu är det dags för lördagsmys!

  2011-12-17 / 21:56:55 / allmänt / 0 KOMMENTARER
bilden har becka tagit med sin mobil. läs också hennes blogg här
Sitter här med söta beckis och kollar på en film som nu går på kanal 11 och heter Footloose och är en gammal dansfilm. Jag älskar dansfilmer!! Vi har sällskap av mina två katter, min lillebror sover som en sten och vi har föräldrarfritt. rätt härligt dåja! ;)
På tv bordet står det cola, chips och två fortfarande hela burkar med godis. Vi har det superhärligt
nu ska vi fortsätta ha det, ciao broes

to the town, yeah

  2011-12-17 / 16:25:37 / allmänt / 1 KOMMENTARER
om ungefär tio minuter drar jag till stan för att träffa lilla beckis som sedan ska sova här i natt. Eftersom min mammis fyller 37 år idag (redan?!) så ska hon och ugge (hennes man) ut för att dricka lite vin och äta lite. Låter jättemysigt bara för att jag försökt övertala mamma flera gånger att hon måste komma ut lite!! Hon sitter för det mesta bara hemma med mig och Jeffy nu. Så inatt/ikväll sover beckis här och vi passar lillebrorsan och myser ner oss alla tre i soffan med lite godis, chips och någon god dricka. Kommer bli en härligt kväll tror jag nog!
ska fixa mig lite till bara nu och så jag slipper rusha till bussen som jag alltid bruka göra som sedan blir till att jag missar bussen. då blir inte becka glad på mig! Är alltid sen och missar bussarna..
jag och becka skriver inlägg senare, puss på alla

grattis till världens underbaraste människa på hennes dag!

  2011-12-17 / 15:21:47 / min familj / 0 KOMMENTARER
jag älskar dig med hela mitt hjärta och jag ångrar inte en sekund av alla minnen vi har ihop! för mig är du inte bara en mamma som ger mig mat och kläder. för mig är du så mycket mer. du är min allraallrabästavän som jag alltid vet ställer upp för mig och hjälper mig och ger mig råd i alla situationer utan att döma mig. du ger din ärliga åsikt och det har alltid hjälpt mig. vi kanske bråkar ibland, men det gör alla döttrar och deras mammor. men vi löser det alltid. du är hela tiden så glad och posetiv och det tackar jag dig för!!
grattis på Din dag, mami och jag hoppas min present blev bra och du äger! du är den bästa av dom bästa. massa pussar på dig och det här kanske inte är den längsta texten. men det kommer från hjärtat. du är min värme när jag fryser, du är min mat när jag svälter. du är världens bästa mamma och jag hade aldrig önskat mig någon annan. ♥♥

homies+svenskahjältargalan

  2011-12-16 / 21:15:15 / allmänt / 0 KOMMENTARER
roliga vänner som aldrig vill vara med på bild. cowers
Tänkte bara informera lite kort att just nu sitter jag med Nopadol och Rebecka i mitt mörka rum där becka nästan sover och vi kollar på Svenska Hjältar Galan. Ni som såg den, såg ni det klippet när Lisebeth tror jag hon hette. Hon hjälpte iallafall tre män som blev knivhuggna i en spårvagn när alla andra bara stod och såg på. Vad har hänt med Sverige?! Det kommer in en gammal dam som sätter sitt liv för att hjälpa dom här männen när alla andra jävlar inte bryr sig ett skit bara står och kollar på. Det gör mig så jävla förbannad!!!! Det är sjukt hur ohjälpsamma egentligen Sverige är.
Jaja, nu ska jag joina mina kompisar i sängen och hoppa på Rebecka. Alltid kul att reta henne!
Puss hej på er

camcollage x2

  2011-12-16 / 07:54:40 / allmänt / 0 KOMMENTARER
TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
klockan är tio i åtta och jag kan knappt hålla mina ögon öppna. Jag börjar kvart i nio idag (fast det gör jag ju alltid). ;)
Jag är svintrött, jag tvekar på att jag ens sovit någonting inatt.. Inte bra Felicia! Får skjuts av mamma idag och sen är det helg!!!!!
har svinlängtat, sedan är det måndag,tisdag och onsdag kvar. SEN SLUTAR VI!! . Ja, jag är taggad. För mitt jullov kommer bli något enormt grymt. bara så ni vet asså. Tänkte bara säga att nu drar jag till skolan. så  kanske ni får heloutfit sen, låter det bra?
massa pussar på er!

Hatar inte ni när....

  2011-12-15 / 18:49:50 / humor och random stuff / 0 KOMMENTARER
Människor går runt i stan och röker och blåser röken i ansiktet på en? Det är det äckligaste som finns. Det borde finnas ett speciellt ställe på torget där rökarna kan stå och blåsa röken i ansiktet på varandra istället för att gå och blåsa på okända människor som kan bli dåliga av röken. Den är inte så bra när man inte röker faktist! ÅH, VAD JAG BLIR IRRITERAD! Det är verkligen det äcklgiaste som existerar och jag kommer aldrig börja röka. grymt growse ärligt talat. Vill bara ta deras jävla cigarett och slänga den på marken, stampa på den och ta resten av alla cigaretter i paketet och bara knäcka. Då kommer deras miner som jag får när dom blåser mig i ansiktet. man jävlas inte med mig!
Vad tycker ni är jobbigt att ofta andra människor gör?

Busy wednesday

  2011-12-14 / 22:55:51 / allmänt / 0 KOMMENTARER
Hej alla ni! Snart är den här fullbokade onsdagen slut. Först började allt med att åka till skolan. Hann se ett avsnitt av Ghost Whispers och Julkalendern i morses också. Bra början. Efter skolan gick jag hem med sällskap av Edvin och min sko som var full med vatten. Kändes helt ärligt som om jag hade en hel sjö i skon.. Inte alls skönt!
Jag bytte om, packade lite i min väska och sen gick jag till konfaträffen. Där hade vi julmus. Vi fick blandannat dekorera ett eget ljus med dekorationer som är till för ljus. Mitt ljus är det ljuset som är på bilden. Rätt sött va?!
Blev faktist rätt nöjd.. Jag klippte ut hjärtat på något som ser ut som papper. Fast det är lite segare att klippa i och gjort för ljusdekorationer. Dekorationerna finns att köpa på Pandora.
Vid halv sex tiden hämtade mamma upp mig och körde mig ner till Hemgården. Där jag avslutade kvällen med att byta om igen, stress-lockade håret och hade antagligen en sista härligt avslutning med min älskade sånggrupp. WE KILLED IT! Och nu sitter jag här och kollar på ''Fast and furiost - Tokyo Drift''. Tycker bara dom filmerna är härliga. Haha, antaligen fått alla konstiga smaker på killfilmer av min storebror. Vi glodde alltid på sånna här filmer när han bodde hemma. puss
Det var min onsdag, hur var eran?

Coolstuff.se

  2011-12-13 / 17:05:48 / tips på annat shit / 0 KOMMENTARER
Det här stativet hittade jag på Coolstuff.se. Vilket jag tyckte var en riktigt bra grej. Den  går  nämligen att ha på flera ställen. På träd, stolpar, små berg och istortsett överallt eftersom att den är töjbar i benen. Som kanske syns. Haha, jag tycker allt den är urtuff! Fungerar för både systemkameror och kompaktkameror.
Ni kan hitta mer information och kan beställa den här. (länk)
Finns dock andra bra julklappar för alla i familjen på sidan. Bara och kolla runt. Hoppas ni hittar någon bra julklapp!
En bra julklapp för fotograferare!

NÄSMÖSSAN

  2011-12-12 / 21:34:01 / humor och random stuff / 1 KOMMENTARER
Här är näsmössan som jag kommit på, som jag lovade er att visa!
På bild ett är det en näsmössa som går på näsan och sen ett snöre runt. På andra bilden är det en en mössa över näsan som sitter fast i huvudmössan. smarta grejer va?
känner mig rätt smart efter att kommit på det här. Eller bara allmänt korkad....... vilket av dom, har jag ingen aning om. Hahaha! Men något har jag uppfunnit nu iallafall.
Om ni fick välja någon av dom här modellerna, vilken skulle ni valt och varför?
peacebro'

felicia today

  2011-12-12 / 20:15:57 / dagens felicia / 0 KOMMENTARER
Känner att den här bilden speglar av mig ganska mycket just nu.. Är något fruktansvärt trött och håller på att somna här i stolen. Jag är lite smått sur för jag hittar inte min tv:ekontroll (!!) . Som sagt, är ingenting utan min tv. kommer dö. Eller jo, nu hittade jag den! Men efter jag hittade den så var inte strömsladden i rikigt. Då fick jag sätta i den. (Ja, jobbigt att sträcka mig ner!!!) Efter det fick jag rulla batterierna på fjärrkontrollen. Och ja, nu sitter jag och kollar på Simpson. Räddar min kväll hjärtahjärtahjärtahjärta
Idag har jag bara städat mitt rum och städat mitt rum. Nu vill jag bara lägga mig ner och sova. Fast ändå inte. Fast kanske bara lite... Jag lägger iallafall upp snart en bild på min näsmösa, right?
vila i frid älskade Bonso

just random shit, nothing else

  2011-12-11 / 23:35:00 / humor och random stuff / 0 KOMMENTARER
egentligen tänkte jag ''Åh, jag kan tipsa om något roligt så dom får något roligt att se på.'' Men vad är det för mening? Jag har inte lust med det nu.. Och ni har redan klickat in hit så ni kan fortsätta läsa det här meningslösa, onödiga inlägget från en väldigt,väldigt trött brud. Jag har verkligen inget att skriva. Jag tänkte bara babbla lite för att fylla upp raderna. Rätt slött va? Ajemäen.
Sitter och kollar på Dexpedition på MTV och dom visar typ småsnuttar från alla städer dom varit i. Alla som sett det, vet vad jag snackar om. (Ni andra, skit ni i det här. Haha) Jag vill också vara med dom. Fab är så snygg!!!! Vill också ut och festa och bara dansa skiten ur alla fucking städer!!! Känner mig rätt trött men jag är en sån som sedan lägger sig i sängen och sen inte kan sova. Det är bara meningslöst. hela jag är meningslös. jag borde typ uppfinna något så jag blir något stort. jag ska uppfinna en näsmössa när jag blir stor. jag fryser alltid om min näsa. min söta lilla stackars fina näsa som sen blir kall , frusen och röd som en tomat. Rätt sorligt. imorgon kommer en målning av min fina näsmössa jag har tänkt ut. får se vilka färger det blir. ska nog skicka ut det sen till någon firma sen. så den sålds och jag får i en massa cash. sen blir jag stenrik och kan köpa ett slott och sen kunna ha en massa städerskor, sånna som syr kläder och sen kockar. hade blivit rätt härligt att inte behöva städa själv. nice life
hejdå älskade läsare som orkade läsa det här onödiga inlägget. puss på er!
nu ska jag sova och drömma om mitt härliga liv som kommer komma.

hope you get the irony

  2011-12-10 / 23:33:47 / humor och random stuff / 0 KOMMENTARER
tänkte bara bjuda på en charmande bild på mig och min storebror från när vi var små. jag har väldigt bra känsla för stil där. läs rubriken nu.

Nu ska jag sticka från den här fula bilden och imorgon bjuder jag på ett klipp från när jag julpysslade. Fick inte upp det när jag skulle ladda upp det på videofyme och skulle bädda in det här. ger det allt ett nytt försök imorgon. var trotsallt ett gullig inlägg. fortfarande; ''hope you get the irony''
bilder från showen jag var på idag. Ni som bor i Borås har säkert hört talas om ''Greatest Hits'' på Åhaga? Ajemen, min låtsas pappa och min faster är med där. eller ja, resten av alla som är med där känner jag i stort sett. Var med mamma och kolla på den idag, åt lite julbord också. var rätt underhållande och en kul kväll. Alltid lika bra är gruppen. nu ska jag kolla på en film, tjocka mig med godis (måste gå upp i vikt. känner mig alltför lång och för smal. dåligt eller bra?) men känner mig samtidigt rund och måste gå ner i vikt. Vart får jag allt ifrån? Felicia ,felicia....
så nu; godis, film och en mysig filt. härligt slut på kvällen

giving gives a mening to live

  2011-12-08 / 22:58:08 / allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag är det torsdag. Idag har jag varit hemma och fixat i ordning mitt färdigtapiserade rum! Vi satte in min säng, min garderob och allt det som stod ute i vardagsrummet hela veckan... Haha, och tyckte det blev faktiskt väldigt fint. Nu är klockan 22:55 och jag är redan trött.. Så det här är bara en bild från mitt urm och lägger ut två bilder till sen imorgon eftersom jag pluggat hur länge som helst ikväll. Bara rättat,rättat och rättat!!
Så snart blir det att borsta tänderna, sätta sig i mjukiskläder och kanske ladda för en film? Tycker jag låter mysigt. Just det. Ska skryta lite smått nu, hata mig inte. MEN VI HAR LEDIGT IMORGON!!! En ledig fredag, kan bara inte bli bättre! nänäänänänänänänänänä
xoxo

DET HÄR ÄR JAG.

  2011-12-07 / 22:19:42 / / 0 KOMMENTARER
Hej på er alla! Jag heter Felicia Arturén och jag är fjorton höstar gammal och bor i Borås. Har snart slutat första terminen i 8:e klass på Kunskapsskolan. Det är en friskola där man inte jobbar likadant som i en komunalskola. Men för mig funkar det väldigt bra, om jag får erkänna. Ni kommer få reda på mycket mer om det här i den här bloggen där jag också skriver om hur mycket jag älskar mode. Min stora passion för musik och sång. Jag kommer egentligen från Västervik och har bott i Småland, Kalmarlän och nu här i Boråskommun. Jag har en ganska stor familj. Den består av att mina föräldrar är skilda men båda är ''om''gifta. Jag bor och går i skola här i Borås med min mamma Mikaela, min lillebror Jeff som är 1 år och 3 månader och min låtsas pappa Ulrik. Min storebror Christian bor egentligen här men han går i skolan i Kalmar just nu där istortsett hela min mammas släkt bor. Hos min pappa Mikael i utkanten av Nyköping bor hans fru Mona, hennes barn Ida, Rasmus,Robin och Emilia. Jag har också en lillasyster som bor i Västervik den stora delen hos hennes mamma och hon heter Julia. Vi brukar inte träffas så ofta längre eftersom varken hon eller jag bor hos pappa lika ofta längre för hennes mamma och min pappa är skilda. Jag älskar henne och resten av familjen(erna) av hela mitt hjärta!

Jag har dock bloggat många år innan och börjar på nytt här. Min gamla blogg har inläggen försvunnit när jag precis hade kommit igång bra.. Haha, men får göra det här igen! Och kan inte få igång det igen för jag vet inte vad problemet är och ingen har hjälpt mig. Men det blir säkert en bra början här. Jag hoppas ni verkligen kommer följa min blogg och störtar mig nu ibörjan och självklart i fortsättningen. Lite push från andra läsare är alltid lika roligt. Right?
Jag kommer som sagt blogga om allt och inget. Från fashion till dagens tips. Kommer bjuda mycket på mig själv, mina vänner och mina tankar.  Tack för att ni läst såhär långt och jag hoppas,hoppas ni fortsätter läsa. Ger mig tips och ideér på hur ni vill jag ska skriva om.
Tack och hej, leverpastej!

Välkommen till min nya blogg!

  2011-12-06 / 20:38:15 / / 0 KOMMENTARER