-

  2012-01-31 / 19:50:43 / allmänt / 0 KOMMENTARER
kan inte skriva så mycket idag. redovisade bra idag i skolan iallafall. imorgon ska jag plugga järnet. resten av veckan med dock. ikväll har jag slarvat med engelskan, så får sätta fart lite nu.
Unnar mig med lite chocolate som mixar med pluggandet. Funkar bra. Förrens ja, tills det är slut då.
vi höras tomorrow. bajbaj

BODY BUTTER DUO

  2012-01-30 / 19:51:11 / tips på annat shit / 0 KOMMENTARER
Den här burken köpte jag på The Body Shop när jag var uppe i Sthlm och har använt den varje dag sen dess!
Eller ja, igår, i lördagskväll och idag då.. Den luktar något underbart gott!! Har bara lust och äta den vissa stunder. Det är en Body Butter så man kan ta den över hela kroppen. Jag tar den i ansiktet också. Jättebra!
Ni får inte mobba mig nu. Men jag tar faktist den på rumpan ifall jag har ont... Det svalkar jättebra. Och ja, jag tvättar mina händer emellan jag tar den på rumpan och i ansiktet! Det är inte så mysigt att ha rumpbasiler i ansiktet.
Jag uppmanar er att verkligen köpa den här! Den är jättebra och den får en att känna sig fräsch även om man inte har duschat direkt innan. Man luktar supergott. Hade på den i lördagskväll och kom in till mammas rum och bara stod där inne och sa godnatt. Sedan luktade det över hela deras rum.
Ena sidan i krämen är för torr hy och den andra för normal fuktad hy. Funkar perfekt. Tycker ni borde alla köpa någon sorts Body Butter iallafall. Det finns flera olika. T ex en som luktar kokos osv.
Nu ska jag fika med min familj. Vi ses imorgon. Ha en god kväll!

COAT WEST

  2012-01-29 / 14:16:51 / dagens felicia / 1 KOMMENTARER
Blusar-Fait/Skinnjacka/Jeans-bikbok/boots-skopunkten/pälsväst-H&M
Gudstjänsten var bra. Fikade med lite konfabuddies. Mysigt med lite skratt och leendén som en början på den här söndagen. Har varit och handlat med familjen med. Föräldrarna håller på att laga mat, vi ska äta pasta med en god ost & pastasås. Mums! Köpte dessutom frukt så jag ska göra en fräsch egen fruktsallad till morgandagen för skolan. Ska få in lite plugg idag också. Kommer nog bli en mysig, bra söndag. Jag gillar faktiskt söndagar!

GUDSTJÄNST

  2012-01-29 / 10:04:38 / allmänt / 0 KOMMENTARER
Hallå alla där alla tidigtvaknade!
Haha, egentligen skulle jag ha sovit mycket längre.. men har ställt att klockan ringer 9.30 varje söndag så jag hinner gå upp och fixa mig till gudstjänsten. Just nu sitter jag och Sash med lille hoppsan och myser. Vi ska göra iordning oss lite grann. Jag ska möta Nicole om en halvtimma och då ska vi till kyrkan och sasha ska hem om några minuter tror jag.. Outfiten kommer i em. xo

STHLM: THRUW MY PHONE

  2012-01-28 / 23:21:21 / resor / 0 KOMMENTARER
ph1:me&sasha ph2:me&mom ph3:mitt käk på jensen's ph4: deras käk på jensen's ph5: glassbar'sglass ph6:dagens outfit ph7: mycket folk på sthlmsgatorna ph8: dagens mat på Espresso House Sthlm ph9: dagens fik ph10: min pälsväst som kom till min garderob idag ph11: krämer från The Body Shop
Kom hem för någon kvart sen bara. Har haft en lång hemresa idag. Lämnade käraste Sthlm runt sex tiden. Avgång av tåget blev i Götet vid kvart över nio. Skulle egentligen varit beräknade framme vid halv tio och åkt med hel bussen hem. Men eftersom vi blev tidigare fick vi åka med halv tio bussen. Vilken var den dubbeldäckare, wohu! Jag och Sasha sätte oss längst fram. Super härligt! Förutom att det kändes att man skulle åka in i precis allting fastän bussen svängde. Kändes däruppifrån att den inte gjorde det tillräckligt, haha. Har haft två jätte bra kvällar och dagar i Sthlm. Igår var vi på Jensen's Bofhous och åt lite mat. Vi skulle beställa att ta från glassbaren, men eftersom drickan hade dröjt så länge, så bjöd dom på glassbaren. Haha, chict!
Idag virade jag och Sasha runt på stan jättelänge. Samma gator flera gånger om. Sen tröttnade vi, blev hungriga och hittade till slut ett ställe jag blev nöjd med. Espresso House. Mums, blev en god nyttig sallad med muffins och varm choklad till efterrätt. Satt bara och pratade om ingenting ett tag. Sen gick vi vidare till biosalongen och beställde två biljetter till Lejonkungen 3D. Var jättebra! En bra sysselsättning iallafall.. Haha, det var det då.. I Stockholm finns så många matställen att man vet inte vart man vill äta. Gör en bara lite smått galen!
Men men. Ursäkta för den extrema långa texten. Hopppas ni orkade med att läsa den bara. Ha en bra kväll och få lite sömn. Det ska vi få. Godnatt.

FAIT

  2012-01-27 / 15:21:11 / dagens felicia / 0 KOMMENTARER
Blus-Fait(inköpt igår)Ringar-GinaTricot.Byxor-H&M
Kan inte skriva så mycket just nu, måste förbereda mig med att packa och sådant. Vi ska nämligen åka snart. Så måste packa ner det sista jag ska ha med mig. Halvdåliga bilder. Know it. Men jag updt mera antingen på tåget eller när jag kommit till hotellet. Massa kramar på er. Ha en bra fredagskväll!

IDAG

  2012-01-26 / 20:55:55 / allmänt / 0 KOMMENTARER
Min dag i bilder, efter skolan dock. Var också på Fait-rean. Fick med mig två fina blusar hem för priset av en!
Är för depp för att orka ta kort på dom. Nej, nu skämtade jag bara. Nästan. Jag vill kunna slicka min näsa. yeah. Hade varit stentuff. anteckna det. Sten. Tufft. Men ska packa lite sånt också. Sticker nämligen till saknade Stockholm imorgon!! Med en av mina bästa och närmaste och hon som jag kännt längsta - vänner. Sasha! Och mami då självklart, Haha. Får inte glömma hon, right? Nu ska jag gå och ta kort på bilderna. Kommer snart. Bajbaj!
JAG SKOJADE BARA. Jag orkar inte ta kort.. Ångrade mig när jag ställde mig, tog tag i tröjorna och tänkte tanken att gå ut i vardagsrummet. Ni vet, för långt? Blir imorgon. Haha. Iallafall på ''dagens''
Se ya tomorrow. Kiss and tell. Sov gott!

DAGENS BLOGG: JAG VANN!!!

  2012-01-25 / 18:43:28 / competitions / 5 KOMMENTARER
Jag vann på Hanna's blogg som dagens blogg. Jag klickade på ''VINNARE NUMMER ETT'' bara för att se vem som var där. Och gissa vad?! MIN BLOGG KOM UPP!! Är så sjukt glad. Har fått så mycket mer läsare och kommentarer. Så tack så mycket Hanna och alla er läsare. Ni är underbara!
Fortsätt följa min blogg och jag lovar att inte göra er besvikna. Kramar på er!

Det här är vad jag gjort dom senaste dagarna:

  2012-01-25 / 18:40:25 / allmänt / 0 KOMMENTARER
Japp, jag är sjuk. Har mått såhär varje dag när jag kommit hem från skolan dom två senaste dagarna. Igår tog jag tempen och hade 39,7 grader feber. Man kunde ärligt talat trott att jag tatt min locktång och satt den mot pannan.. Den var skettvarm!! Ja, iallafall.. Hade bara 37 imorses men mamma tyckte jag skulle stanna hemma och bli bättre istället för att gå till skolan. Så jag stannade hemma. Var nog bäst. Orkade inte gå ett steg från sängen innan hela huvudet snurra så man trodde hela världen snurrade... Den känslan, är enormt creepy.
För att kortfatta min dag idag då. Sovit,sovit,vaknat,glee-time,näsblod,glee-time,+kakor +blogga. Haha, ja. Min dag har totalt bestått av Glee. Vet inte hur många gånger jag sett dom avsnitter. Är en nörd av Glee!! Kan inte sluuuuutaaaa... Min.drog. Nu ska jag fortsätta äta mina goda kakor med chokladbitar och smältchoklad inuti. YUMMY!! Och fortsätta se Glee. Det är ju nu Jesse kom tillbaka. (Även om han var en idiot så är jag kär i killen!! Tänker gifta mig med han när jag blivit 18. Kommer leta upp han)
Ha det bra alla söta!
Svar på kommentar: Hej Emma. Är inte helt säker. Men antagligen kommer han till Sverige iår. Och då tänker jag se han! Men han kommer ju iallafall komma någon gång så tänker gå på hans konsert när han kommer. Jag vet tyvär inte så mycket om han kommer till Sverige iår. Men rätt säker. Isåfall till Stockholm. Kan uppdatera här på bloggen om det ifall du håller utkik. Kram :)
Är så tacksam för alla era fina kommentarer och den enorma skillnaden på statestiken. Tack till alla er! Fortsätt såhär. Kram till er alla!


JAG TÄVLAR HOS: HANNALOVISASOL.SE

  2012-01-23 / 19:55:52 / competitions / 8 KOMMENTARER
bild lånad från Hanna.

Jag tävlar hos HannaLovisaSol om dagens blogg länkning. Hon har en enormt bra blogg. Ibland känns det bara som om hon tänker mina tankar när jag läser hennes inlägg. Haha, men iallafall en härlig tjej med en härlig blogg.
För att komma till tävlingen och vara med och tävla klicka på här och för att bara komma till bloggen. Klicka här.
Mitt minneskort är lite konstigt i datan just nu, så det funkar inte att lägga upp dagens outfit. Men lägger upp imorgon.

today x2

  2012-01-22 / 22:10:48 / thruw my phone / 1 KOMMENTARER
dagen har spenderats med Felice på viskan, donken och friskis och svettis. Vi körde en timmas jumpapass!
Kan säga att jag var lite sådär halft med... Haha, men man får fuska på såna pass ibland!
vi har gjort lite olicka idag. hoppas ni haft en bra söndag. Imorgon har jag idrott i skolan, kommer suga jätte mycket. Ska försöka göra färdigt svenskan också. xoxo

yesterday & today

  2012-01-22 / 13:54:07 / thruw my phone / 1 KOMMENTARER
vi hörs senare, nu ska jag och Felice spela in låtar!

VÄRLDENS BÄSTA KILLAR

  2012-01-21 / 15:29:05 / musik / 3 KOMMENTARER
den konserten var jag på. världens bästa avslut på en sommar. 2011. finns inget bättre!!
hans konsert ska jag på iår!!! går inte förklara hur taggad jag är. obeskrivliga känslor

breakfast

  2012-01-21 / 15:21:45 / thruw my phone / 1 KOMMENTARER
jag började min dag med att vakna vid halv två och äta en god njutbar frukost. Just nu gör jag verkligen ingenting. Försöker komma på någonting att göra, men finns inget.. Har suttit hela dagen och spelat wordfeud. är helt beroende. sjukt. men jag suger på det, så ibland är det inte så roligt.. fast det är det ändå!
Kollade med Rebecka om hon ville vara med mig idag, men hon skulle städa sitt rum och allt det där. Hon svarade mig med ''kanske senare'' och det menas med ''kommer inte orka idag för jag kommer sega med att städa mitt rum sen ska jag sminka mig och allt i massa timmar''. Känner henne så väl så..
Igår var den en jätteskön kväll! Efter vi käkat åkte vi till UG utanför där jag bor och ''hängde'' där en stund, haha. Sen hittade vi inte killarna så vi gick upp till mig när mamma hade kommit hem så jag och Fanny kunde ladda våra mobiler. Ni vet, inget batteri. Galet!!!! Fast efter vi hade ringt killarna några gånger och bombat dom med sms så kom dom äntligen upp. Happyfaces. En skönkväll och allt. Har alltid lika roligt med det gänget. Haha, måste göras om snart iallafall.
Men ja, hoppas ni får en bra lördag iallafall. Jag ska försöka hitta något att göra... Blir nog en myslördag med familjen. Men vi hörs. xoxo

Spice n'rice

  2012-01-20 / 16:29:20 / thruw my phone / 0 KOMMENTARER
Nu är jag och Fanny här hemma hos mig och ska strax fixa oss lite grann. Sen ska vi träffa Linus, Tobias och Rebecka för att äta på Spice N' Rice. Ska bli underbart!! Saknat den maten. Efter det åker vi och kollar om UG(ungdomsgården) är öppet. Annars går vi väl hem till någon och bara är. Men en härlig fredagskväll kommer det bli. Massa mys. Plugget gick dock sådär bra idag. Blev klar med spanskan men svenskan kom jag aldrig igång med. Satt hur längesomhelst och försökte!
Jaja, på helgen ska man inte tänka läxor.
Funderar också på en gudstjänst med Nicole på söndag. Blir säkert av. Vi hörs. Hoppas ni får en bra fredagskväll. xoxo

JAG TÄVLAR HOS: EEMMA.SE

  2012-01-19 / 16:15:45 / competitions / 8 KOMMENTARER
bild lånad hos emma.
Jag tävlar om en jumpsuit från Suit of Sweden hos den här(<-länk) tjejen!
Är mega kär i den gråa. Ser så mysig ut och passar nog till mitt hår, hahaha. Det första jag tänkte på...
Ja, iallafall. Ni klickar här för att också vara med och tävla i den här grymma tävlingen!
Lycka till alla som är med. Och puss på er!

DAGENS FELICIA

  2012-01-19 / 16:04:56 / dagens felicia / 0 KOMMENTARER
Skinnjacka-rutigskjorta:ginatricot-blåajeans:bikbok-svart bollmössa-kängor:skopunkten-''Johan Palm''tygväska:konsertköp-tummevantar:Intersport-

nothing to say x

  2012-01-18 / 19:07:31 / videouploads / 0 KOMMENTARER

Ett litet videoinlägg till bloggen istället för textat inlägg. blir nog mera uploads snart. xoxo


DAGENS: CAM

  2012-01-18 / 15:22:44 / dagens felicia / 0 KOMMENTARER
tröja - bikbok
Nu drar jag mig mot konfan och sen efter det åker jag med Angelina till ramnavallen. shaaa, nu ska jag fixa lite till i rummet sen - i'm out!

NY KATEGORI

  2012-01-17 / 20:25:32 / AD REKLAM / 0 KOMMENTARER
Tänkte bara informera lite snabbt och enkelt. Den här kategorin är för den här sidan. Den är jättebra att tjäna pengar på. Gå bara in och registera sig! Superenkelt.
Kommer lägga in lite små reklamer då och då. Små, enkla inlägg. Just so you know
peace out

FÄRGADE LINSER - PARTY STUFF.SE

  2012-01-17 / 20:22:12 / AD REKLAM / 0 KOMMENTARER

TVÅ NYA

  2012-01-17 / 20:11:02 / In my head / 0 KOMMENTARER
jag tänker köpa mig en massvis fula vaser och ställa på mitt rum. när jag är på dåligt humör, blir dom min tröst. i sönder slagna bitar.

SVAR: KOMMENTAR

  2012-01-17 / 16:25:16 / tips på annat shit / 0 KOMMENTARER
Svar på kommentar: Hej!
Jag redigerar mina bilder på en bildredigeringsida som heter Picnik. Det är en väldigt enkel och självklart gratis sida där du kan fixa dina bilder så dom blir otroligt fina. Jag kan visa hur man gör.
Först klickar du in här för att komma till hemsidan. När den kommit upp kommer sidan se ut som på bilden ovan. Du börjar med att trycka på knappen ''Upload a photo''.
Efter du fått upp bilden klickar du på där det står Seasonal. Ni ser vart pilen pekar på bilden.


Nu klickar ni där pilen pekar. På Final Shuttle Launch.



Nu har ni bara den sista saken kvar att göra tills ni har glittrat och rymdat till eran bild!
Det är att klicka på Space Textures. Efter det är det bara att välja vilken effekt ni vill ha, klicka på apply och spara bilden!
Woooohu!! Nu har ni glittrat till eran bild och hoppas ni blev nöjda.
Vill ni veta mer redigeringstips är det bara att säga till. Det finns så mycket mer på den här sidan, så klicka gärna runt. Ha det bra!
glöm inte tävlingen!!

TÄVLING: Vinn ett par sprillans nya örhängen!

  2012-01-16 / 21:40:29 / competitions / 0 KOMMENTARER
Ett par örhängen jag köpte för några dagar sedan. Ångrat köpt, har aldrig använt dom. SPRILLANS NYA!
Så tänkte göra en tävling av dom. Dom är ju trotsallt väldigt fina och jag tvekar att jag kommer använda dom.
Du är med genom att göra såhär: (för dig som har blogg)
- Du ska ladda upp en bild på din blogg som visar ämnet vänskap.
- Du måste ha tagit bilden själv.
- Du ska skriva vad den bilden betyder för dig och vilka känslor den bringer upp.
- Du ska sedan länka till inlägget i det här inlägget som kommentar.
- Skriv också ''jag är med''.
För dig som inte har blogg:
- Du skickar din bild och beskriver den på samma sätt som dom som har blogg.
- Du mailar bilden och texten till [email protected]
- Skriv också ''jag är med'' här nedanför.
- På emailet döper du rubriken till ''bloggtävling: örhängen''
Må den vackraste bilden och texten vinna. Lycka till allihopa!
Har ni några frågor maila [email protected]


Godisvraket

  2012-01-14 / 17:17:48 / allmänt / 0 KOMMENTARER
Nu sitter jag hos Sasha och blir ledsen på henne för hon äter upp allt godis.... Det var faktist Paul som betalade, Inte du Sash... Sådetså!!
Vi har ingen aning vad vi ska göra. Vi har varit på Ica, nördat skräckfilms trailers och ja, köpt godis (!!!). Jag har saknat godiset. Känner mig oehört tjock just nu, men jaja jag är tjock. Jag erkänner. got me
hon tjatar på mig att jag är jobbig för att jag sitter här och skriver så antar att jag får sluta göra det och ha tråkigt med henne. Jag låtsas att jag har kul så hon tror det (mohaha) Ikväll blir det iallafall godis och skräckfilmer som planerat och vi ska bara ha det mysigt som vanligt! Får se om jag skriver något mer. Men ja.
Här bjuder jag på en bild på mig och Sasha som är tagen för inte så längesen. Två månader eller något kanske.
Aja, ha en bra kväll! xoxo


sarahsplace

  2012-01-13 / 23:57:00 / allmänt / 0 KOMMENTARER
eftersom datorn snart dör tänkte jag göra ett kvicktinlägg bara för att!
här sitter jag och Sarah i soffan med massa täcken, min nalle Calle och massa kuddar och myser. Precis kollat på One Miss Call - den engelska verisionen och vi typ dog, ja det gjorde vi. Ehm, ja.. Idag har vi kollat på film, ätit tacos med Duncen och Jessica och bebisen i magen och jag har somnat några gånger! Haha, inte ovanligt för att vara mig dock.. Imorgon ska jag hem och sen till Sasha, antagligen sova där. Får se vad som händer. Nu är det tjurfäcktning eller något sånt på tv:n, ingen jävla aning vad det är... men jajaja, vi hörs antagligen imorgon kväll
ciao!

TUSEN GÅNGER STARKARE

  2012-01-12 / 19:22:35 / tips på annat shit / 1 KOMMENTARER
Jag tänkte tipsa er om en jätte bra bok! Den heter ''Tusen gånger starkare'' och ja, det är samma bok som samma film. Filmen tycker jag är väldigt.. vad ska man säga? typ stark. Jag ser väldigt många starka känslor i den filmen. Ni som har sett filmen förstår vad jag menar, ni som inte har gjort det och föredrar kanske mer böcker. Så tycker jag verkligen ni ska köpa och läsa den här boken!
Själv har jag lånat boken iskolan och inte lämnat tillbaka den... ssh, jag har ju inte läst klart den! en ursäkt


det här har jag gjort idag:

  2012-01-12 / 18:19:36 / allmänt / 0 KOMMENTARER
åkte hem från skolan tidigt, det var kallt ute. varit sjuk. Sovit framför tv:n. gosat med min lillebror. träffat mormor och Uffe. kollat cykel. hämtat manus till Ugge. träffade trevligt folk. nu ska jag äta friterat. blir super

Snuttisen

  2012-01-10 / 21:25:49 / allmänt / 1 KOMMENTARER

Jag ska förbereda mig för första skoldagen genom att fixa i min loggbok. Måste bara hitta den. Någonstans är den ju...

Under 500-lappen

  2012-01-10 / 13:48:21 / Under 500-lappen / 0 KOMMENTARER
Jag har nu startat en kategori som förhoppningsvis kommer gillas mycket. Den heter då ''Under 500-lappen''. Här kommer jag tipsa om bra fynd under 500 kronor varje vecka. Kanske mer än en gång per vecka. Beror ju på ifall jag hittar något bra att tipsa om!
Idag börjar jag med dom här plaggen.
SportBH finns här. Istället för att lägga flera hundra på en sportBH så surfa in och köp en för endast 79 sek utan reapris. Finns i två modeller och massa fina färger! finns dessutom en hel kollektion med sportkläder. Samt springbyxor,tjocktröjor,linnen,tishas m.m. Kolla in!
Klackarna finns här. Ett par ursnygga klackar med päls på ytterskafftet.Funderar själv på att skaffa mig ett par!
För ynka 240 kronor. Ord. pris 479 :- -50%

2012 WISHES

  2012-01-09 / 22:43:13 / allmänt / 0 KOMMENTARER


om en stjärna tändes varje gång jag tänkte på dig, hade natten varit lika ljus som dagen

  2012-01-09 / 17:25:18 / min familj / 0 KOMMENTARER


MITT 2011

  2012-01-07 / 22:02:57 / allmänt / 0 KOMMENTARER
JANUARI - Vi fotade familjekort hemma hos Carina.
FEBRUARI- Sarah var hemma hos mig och vi tog ett par smickrande bilder!
MARS- Jag var med Felice för första gången och ångrar inte den dagen en sekund!
Du är fantastisk, vännen!
APRIL - Mina kusiner var uppe hos oss och det var lika roligt som alltid.
MAJ - Vet inte vad jag gjorde, sörjde min älskade katt iallafall.<3
JUNI - Jag var i Varberg i en vecka med min bästavän t ex och sen var jag på Fun City med en annan bästavän, Fanny.
JULI- Jag såg Veronica Maggio på en torsdagskväll.
AUGUSTI - Jag hade grillfest med några vänner på min balkong och jag var på HÅKAN HELLSTRÖM- konsert. Han avslutde mitt lov perfekt.
SEPTEMBER - Jag fyllde fjortis och fick mitt älskade piano som idag är min bästavän!!
OKTOBER- Förfestade till Hestrafesten!
NOVEMBER- Vi var i Gamleby med skolan och tjockade till oss riktigt!!
DECEMBER - Jag och rebecka passade min lillebror själva för en night och sedan hade urmysigt. Och självklart nyår + julafton!!
Det var lite smått och gott från mitt 2011. Hur har erat varit? Till era förväntningar? Mitt 2012 kommer rocka!!

HOME SWEET HOME!

  2012-01-07 / 21:01:29 / In my head / 0 KOMMENTARER
Nu är jag hemma och har samlat mina krafter återigen och är nu redo för mitt efterlängtade år 2012!! Någon mer än jag som inte kan fatta att det är Januari? Det är snart vår, sen sommar. sen sommar lov. efter lovet börjar jag 9:an. Asså herrregud, kan inte fatta ett skit!!
Struntsamma, detta är mitt år! ska ta alla chanser jag får och bara satsa allt jag har på allt jag har. Tänkte nu när jag har chansen att göra ett inlägg där jag lägger upp bilder från ''mitt 2011''. Så, dom kommer snart upp. xoxo

Bortrest t.o.m Lördag

  2012-01-05 / 21:32:24 / In my head / 0 KOMMENTARER

hej alla gulliga läsare
ifall ni ens läser bloggen fortfarande och väntar på inlägg. Jag har varit hos pappa och är fortfarande tillochmed lördag. Har inte tillgång till dator, vill mest ta det lugnt. Samla mina tankar och umgås med min familj när jag väl kan! Jag återkommer på lördag och sen blir det fullgång igen. Hoppas ni haft ett bra jullov och en bra start på 2012. Massa ledsna kramar!!